Gosztonyi Zsuzsa
Mit lehet tudni Rólam?
Élelmiszeripari mérnök, HACCP szakértőként dolgozom 2001 óta.
Végzettségeim: Élelmiszertechnológus üzemmérnök, élelmiszeripari mérnök, üzemgazdász, kereskedelmi menedszer, HACCP rendszergazda, RIPPH vizsgás nemzetközi HACCP szakember.
Szakmai tapasztalataim: Az egyetem után területi képviselőként a kereskedelemben dolgoztam, majd az élelmiszeriparban. A minőségbiztosítási területen 2001-től dolgozom, kezdetben alkalmazottként, majd 2003-tól saját vállalkozással.
A több mint 10 év alatt gyakorlatot szereztem az élelmiszeripar, közétkeztetés, vendéglátás, kereskedelem minden egyes területén, mind a technológia, mind az élelmiszerbiztonság területén.
Munkásságom:
Az élelmiszerbiztonság területén 10 évet töltöttem el a Create 2002 Kft-nél tulajdonos ügyvezetőként. Majd 2012 májusától a HACCP Tanácsadó Kft-t vezetem tulajdonos, ügyvezetőként és szakmai vezetőként. Szakmai tudásommal jelenleg 5 tanácsadó kollégát segítek a minden napi szakmai munkájában.
Szakmai tudásom fenntartása és fejlesztése érdekében rendszeresen konzultálok Hatósági szakemberekkel, olvasok és értelmezek rendeleteket.
Munkásságomat a hatósági szakemberek is figyelemmel kisérik és a Who is Who is a tagjai közé választott.
Marketing területén 2006-tól fejlesztem tudásomat! Kezdetben hobbyként, ma pedig az üzleti vállakozásom fő motorjaként használom elsősorban on-line marketing tapasztalataimat! A 6 év a alatt számos honlap elindításában és marketing fejlesztésében vettem részt irányítóként. Jelenleg is 3 honlapot fejlesztek és szerkesztek rendszeresen! (www.haccptanacsadoi-segitseg.shp.hu, www.haccp-tanacsado.hu, www.uzletnyitas.shp.hu)
Publikációk: Szakmai cikkeim jelennek meg különböző szakmai újságokban, on-line felületeken és a saját honlapjaimon.
2010 óta több száz üzletnyitással foglalkozó kérdést válaszoltam meg a fórumainkon és telefonon keresztül.
Előfordul, hogy a hatóságok is felhívnak egy-két kérdés erejéig.
Telefonon keresztül is szívesen segítek a hozzám forduló vállalkozásoknak, bármilyen a szakterületemet érintő témában.