HACCP engedély megszerzése

A HACCP esetén az élelmiszerbiztonsági előírásoknak való megfelelésről, és egy hatóság által elfogadott dokumentációs engedélyről beszélünk. Ez induló (pl. Üzletnyitási-kialakítási) teendőket jelent, másrészről, pedig rendszeres adminisztrációt és dokumentáció frissítést.

HACCP előírások

Az üzlettípusok, üzemek bonyolultságát illetően eltérő követelményeket támasztanak a jogszabályok és a hatósági engedélyezés is eltérő, de jellemzően azalábbiakra van szükség.

Szakértő segítség:

Hívjon:

       

(+36 20) 312 6892

        06-30/5000-524

e-mail: 

Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.

Kérjen ajánlatot:  >>>

 

nagyito

 

 

  • Megfelelő gépeket, berendezéseket, technológiát kell használni a kínált, előállított termékek figyelembevételével (Kialakítási tanácsadás >>>)
  • Biztosítani kell az előírt végzettségeket!

  • Az adott hely technológiai-műszaki feltételeit az árubeszerzéstől az értékesítésig a HACCP szabályozásban kell rögzíteni.

  • Szakszerűen kialakított anyagmozgatási és technológiai leírást kell készíteni az engedélyhez. (Kialakítási tanácsadás >>>)

  • A hatósági első bejárásnál, valamint a működés során a további ellenőrzéseknél az egységre szabott HACCP tervet kell bemutatni,  valamint a HACCP dokumentációkat (naplók, nyomtatványok) naprakészen kell vezetni.

  • A dolgozókat 1 hónapon belül és a továbbiakban rendszeresen HACCP oktatásban (helyszíni oktatás vagy írásos tananyag) kell részesíteni és igazolni  kell az oktatás megtörténtét is. (HACCP oklevél >>>)

A HACCP terv elfogadásának feltétele

A hivatalos HACCP tervet csak képesített
szakember készítheti el, nevének és szakmai bizonyítvány azonosítójának feltüntetésével. Munkájára GARANCIÁT vállaló szakemberrel  dolgoztasson!

Más egységek lemásolt, kész terve vagy
letöltött általános minták alapján
nem érdemes ezt házilag  elkészíteni, mert a rááldozott idő mellett a későbbiekben Hatósági kötelezést eredményez!

alaprajz

control

Egyéb teendők

A HACCP rendszer kialakítása önmagában nem elég egy üzlet szabályos működéséhez.

A működés során további dokumentumokra lesz szüksége( munka-tűzvédelem >>>,

kémiai biztonság >>>,

dolgozói oktatások>>>),

amihez szintén szakembereink adnak tanácsokat és készítenek megfelelő dokumentumokat.

Helyszíni tanácsadás

Részletes ismereteket kap arról, hogy:


✔pl. Hogyan alakítsa ki vagy mit alakítson át az üzleten, hogy megfeleljen az
előírásoknak


✔Segítünk, hogy az adott üzletben mit szeretne és mit lehet
forgalmazni


✔Feltárjuk milyen lépései vannak az engedélyezésnek,
módosításnak, mikor, kihez forduljon


✔Elmondjuk milyen higiéniai feltételeket kell biztosítania

✔Ismertetjük az adott tevékenység élelmiszerbiztonsági feltételeit


✔Tájékoztatást kap a mindennapi
munkavégzés hatósági szabályairól

✔ Elkészítjük Önnek a szabályos HACCP tervet Garanciával


✔Átbeszéljük milyen további dokumentációkra lesz szüksége és mikor,
stb...

Miért válasszon minket?

Így dolgozunk:

 

Gyorsan, komplexen

Akár 1 napon belül segítünk!

Minden dokumentumot egy kézből tudunk biztosítani.

 

Megfelelési
garanciával

6 mérnök kolléga, 2 munkavédelmi szakember, 1 tüzvédelmi szakember, 2 Iso szakember, 13 év szakmai tapasztalat jelenti a hatóság által elfogadott formát és tartalmat minden általunk kiadott dokumentumnál.

 

Országosan, kedvező árakon

Az ország bármely pontján elvégezzük a munkát rövid időn belül. 
Oka: elegendő szakember kapacitás, országosan sok elégedett ügyfél, akik vissza várnak, segítő szándékú üzletpolitika.

stopper garancia magyarorszag

Oldal frissítve: 2015. február 28.

HACCP engedély ajánlatkérő

Kötelező
Kötelező
Kötelező