HACCP oktatási anyag
HACCP (ÉLELMISZER HIGIÉNIAI) OKTATÁSI ANYAGUNK
TUDÁST ÉS TÖRVÉNYI MEGFELELÉST JELENT ÖNÖKNEK!
A Törvényi háttér ezt mondja ki:
A 68/2007. (VII. 26.) FVM-EüM-SZMM együttes rendelet az alábbiakat írja elő:
Oktatás, továbbképzés
4. § (1) Valamennyi élelmiszer-vállalkozónak gondoskodnia kell arról, hogy az élelmiszerekkel foglalkozó dolgozók tevékenységüknek megfelelő módon higiéniai szempontból felügyelet alatt álljanak, és azokban az élelmiszer-higiéniai kérdésekben, amelyek munkájuk során érintik őket, rendszeresen megfelelő tájékoztatásban, oktatásban részesüljenek…….
(7) A nem megfelelő oktatásból származó minden felelősség az élelmiszeripari vállalkozót terheli.”
A fenti előírás teljesítése érdekében a következő oktatási lehetőséget javasoljuk Önöknek abban az esetben, ha sűrűn váltják egymást az új munkavállalók. Amennyiben ritkán jön új dolgozó, akkor inkább a helyszíni oktatást javasoljuk.
Saját belső oktatást a HACCP Tanácsadó Kft. szakosított oktatási anyagával (részletek telefonon…)Infovonal: |
Milyen előnyök származnak ebből Önöknek?
- csak el kell olvastatni az anyagot a munkavállalóval
- egyszeri időráfordítással tudhatja le
- a teszteket a dolgozó megoldja, az oktatási naplókat aláírja
- egyszeri befektetést igényel
Tudjon meg többet az oktatási anyagunkról: